h

Nieuws, februari 2014

27 februari 2014

SP-kandidaat stelt zich voor: Frits Smits (nummer 6)

Op de Gennepse SP-site leggen kandidaten van onze lijst uit waarom een stem op de SP op 19 maart zo belangrijk is. Een van hen is Frits Smits uit Heijen, de nummer 6 van de SP-kandidatenlijst.

Lees verder
26 februari 2014

Campagne op stoom

De verkiezingscampagne begint op stoom te komen. Op zaterdag 22 februari gaf de Gennepse SP acte de présence op de Posterplakdag, waar alle politieke partijen gezamenlijk de gemeentelijke verkiezingsborden beplakten. Op diezelfde dag begaf een delegatie van de Gennepse SP zich naar Amersfoort, waar het XX Congres van de landelijke partij plaatsvond.

Lees verder
16 februari 2014

Emile Roemer trapt campagne af

SP-voorman Emile Roemer heeft op zaterdag 15 februari in zijn ‘thuisregio’ in vier plaatsen de campagne voor de gemeenteraadsverkiezingen afgetrapt. Hij deed dat achtereenvolgens in Cuijk, Gennep, Venray en Boxmeer.

Lees verder
9 februari 2014

Actie: Rust in het buitengebied!

De SP in Gennep start onder het motto ‘Rust in het buitengebied' een publieksactie voor het behoud van de natuur in het gebied ten noord-oosten van Milsbeek en Ottersum. De partij maakt zich zorgen over de geplande ontwikkelingen aan de voet van het Reichswald inclusief de bijbehorende zandroute.

Lees verder
7 februari 2014

Emile Roemer in Gennep

SP-voorman Emile Roemer doet op zaterdag 15 februari Gennep aan op campagne door zijn thuisregio. In het kader van de gemeenteraadsverkiezingen bezoekt hij die dag twee Brabantse en twee Limburgse SP-afdelingen tijdens hun campagne. Om 12.15 versterkt hij de Gennepse SP op het Jan Lindersplein. 

Lees verder
1 februari 2014

SP-kandidaat stelt zich voor: Jan van Gemert (nummer 5)

Mijn naam is Jan van Gemert en ik woon ruim 5 jaar in Gennep, samen met Carla Weijers (van de doodgraver Gerrit,  een wereldberoemde man in Gennep ) Ik ken Carla al 17 jaar, zo lang kom ik dus ook al in Gennep.

Lees verder

Pagina's

U bent hier