h

Nieuws uit 2015

18 november 2015

Op bezoek in 't Ven

Foto: SP

Leden van de SP hebben afgelopen maandagavond een bezoek gebracht aan de Dorpsraad van Ven-Zelderheide.

Lees verder
11 november 2015

SP-ledenvergadering richt blik vooruit

Foto: SP

De Gennepse SP heeft op 10 november tijdens haar algemene ledenvergadering in 't Hökske de koers van de partij besproken.

Lees verder
10 november 2015

Goed zo: speelruimtes opknappen

Foto: Vincent Mulder / SP

Gennep zet een tandje bij voor de speelplekken in de woonwijken. De SP kaartte het belang van goede en veilige speelvoorzieningen gisteren aan tijdens de begrotingsbehandeling.

Lees verder
10 november 2015

Begroting 2016: Gennep blijft focussen

“Het college van Gennep is er opnieuw in geslaagd om een sluitende begroting zonder extra bezuinigingen op tafel te leggen. De focus van de coalitie van SP, KERN en D66 op essentiële thema's voor onze inwoners brengt dus een gezonde financiële positie met zich mee”, aldus SP-fractievoorzitter Rob Janssen gisteren tijdens de begrotingsbehandeling.

Lees verder
13 oktober 2015

Verantwoordelijkheid nemen

Foto: SP

Het Gennepse college van burgemeesters en wethouders onderzoekt momenteel of en hoe onze gemeente iets kan betekenen voor de opvang van vluchtelingen. De SP steunt het college daarin. Verantwoordelijkheid nemen, daar gaat het hier om.

Lees verder
12 oktober 2015

Verbijsterd, geschokt

Onder de kop 'Persoonlijke vrijheid of "ongelovige honden"?' ventileert de Gennepse VVD haar standpunten over de mogelijke opvang van vluchtelingen in onze gemeente. Alle andere partijen zijn verbijsterd over de VVD-uitlatingen. In een reactie leggen PvdA, SP, D66, KERN en CDA uit waarom. 

Lees verder

Pagina's

U bent hier