h

Nieuws uit 2014

30 december 2014

Exit Rondweg Milsbeek

Er is geen meerderheid voor de aanleg van de Rondweg Milsbeek. Tijdens de raadsvergadering van 15 december stemde een ruime meerderheid van de gemeenteraad tegen de weg door het buitengebied tussen Milsbeek/Ottersum en het Reichswald. De Rondweg was oorspronkelijk bedacht om er de zandtransporten vanuit Koningsven/De Diepen overheen te leiden.

Lees verder
23 november 2014

Coalitie wil dossier Rondweg Milsbeek sluiten

De Gennepse coalitiepartijen SP, KERN en D66 zullen tijdens de eerstvolgende raadsvergadering van 15 december voorstellen het dossier Rondweg Milsbeek te sluiten.

Lees verder
12 november 2014

Begroting Gennep: "Solide, sluitend, sociaal"

Afgelopen maandag stemde de gemeenteraad in met de begroting. SP-fractievoorzitter Rob Janssen sprak van een bijzondere dag, omdat het de eerste begroting is met de coalitie SP-D66-KERN. Alleen de VVD stemde tegen.

Lees verder
7 november 2014

Drie Gennepenaren op SP-kandidatenlijst

Daan Prevoo uit Sittard-Geleen is tijdens de regioconferentie van de Limburgse SP gekozen als lijsttrekker voor de Provinciale Statenverkiezingen in maart 2015. Paul Roemer, Ruud Geraeds en Rob Janssen vertegenwoordigen de gemeente Gennep op de SP-lijst.

Lees verder
31 oktober 2014

De SP luistert

De Gennepse SP heeft op 29 oktober haar oor te luister gelegd bij leden en belangstellenden uit de gemeente. Dat gebeurde tijdens een goed bezochte avond in 't Hökske.

Lees verder
31 oktober 2014

Vertrouwen

"Grote woorden bezigt CDA-raadslid Ingrid Voncken in een ingezonden brief in de kranten. Daarbij gebruikt ze het woord ‘vertrouwen’ en verwijt de SP een gebrek daaraan. In zichzelf notabene. Ik moet zeggen: ze durft."

Lees verder

Pagina's

U bent hier