h

SP-kandidaat stelt zich voor: Jan van Gemert (nummer 5)

1 februari 2014

SP-kandidaat stelt zich voor: Jan van Gemert (nummer 5)

Mijn naam is Jan van Gemert en ik woon ruim 5 jaar in Gennep, samen met Carla Weijers (van de doodgraver Gerrit,  een wereldberoemde man in Gennep ) Ik ken Carla al 17 jaar, zo lang kom ik dus ook al in Gennep.

 

Voor de SP voer ik allerhande werkzaamheden uit, ik sta op de markt voor promotie-doeleinden, bezorg folders, breng ons maandblad de Tribune rond en voer acties.

Naast mijn politieke activiteiten ben ik een hele dag per week in de weer voor de voedselbank Limburg- Noord. Ik ben gepensioneerd en heb ruimschoots de tijd, en omdat ik mijzelf  een sociaal bewogen mens voel, ben ik uiteraard lid geworden van deze partij. Dit in de hoop iets te kunnen betekenen voor de mensen, in het bijzonder voor diegenen die door het neoliberale beleid van de huidige en voorgaande regering gemangeld dreigen te worden.

De afgelopen jaren hebben we in Gennep duidelijk kunnen zien hoe het niet moet, denk alleen maar aan het Floriade-debacle waardoor veel geld tegen beter weten in over de balk is gegooid. Geld dat beter aan maatschappelijke doeleinden besteed had kunnen worden. Want voor mij geldt: mensen zijn belangrijker dan prestigeprojecten.

Reactie toevoegen

U bent hier