h

Nieuws van de afdeling

22 januari 2024

Actie helpt: Zwembad blijft open. Voorlopig.

Foto: SP

Mooi zo: Pica Mare blijft voorlopig open. Voor de actievoerders en de bijna 3600 ondertekenaars van de petitie Behoud Ons Zwembad al een mooi resultaat. De SP is mede-initiatiefnemer van de actie.

Lees verder
10 december 2023

Gezondste Regio? Sport en Beweegvisie?

Foto: SP

SP-fractievoorzitter Hans Frentz vraagt zich af hoe de gemeente haar ambities aangaande 'Gezondste Regio' en de 'Sport- en Beweegvisie' kan waarmaken als er geen geld wordt vrijgemaakt voor Pica Mare.

Lees verder
10 december 2023

Behoud ons zwembad!

Foto: SP

Ja, er is een onderzoek en ja, de gemeente werkt momenteel diverse scenario's uit. Toch willen de Gennepse SP en diverse organistaties daar niet op wachten. En dus voeren ze actie. Opdat de boodschap maar duidelijk is: behoud het zwembad in Pica Mare!

Lees verder
20 november 2023

230.000 kinderen in armoede...

Foto: SP

Van Gennep tot Maastricht hing de SP vandaag banners op om aandacht te vragen voor kinderarmoede.

Lees verder
20 november 2023

22 november: Stem sociaal, stem SP

Foto: SP

Een stem op de SP is de beste garantie dat: 1) Nederland socialer wordt, 2) Mooie woorden van andere partijen niet bij loze beloften blijven 3) Er een kabinet komt zónder de VVD. Lees onze speerpunten.

Lees verder
20 november 2023

Behoud ons zwembad, red Pica Mare!

Foto: SP

Geen zwembad meer in Gennep? Niet voor te stellen! Vandaar dat de SP samen samen met verenigingen en instanties in actie is gekomen. SP-Kamerkandidaat Gerrie Elfrink (rechts op de foto) nam met onze Bianca een duik om de hartekreet kracht bij te zetten. 

Lees verder

Pagina's

U bent hier