h

Nieuws uit 2012

12 november 2012

“Financiële positie van Gennep op hellend vlak”

geld
Tijdens een recent overleg over de Gennepse begroting kwam ik met de boude uitspraak: Bij ongewijzigd beleid stevent de gemeente Gennep rechtstreeks af op het predicaat ‘Artikel 12-gemeente’. Een uitspraak die uiteraard de nodige kritiek oproept. Maar is die uitspraak nu echt zo extreem?

Lees verder
12 november 2012

SP feliciteert Sprokkelveld met speeltuin

opening speeltuin Sprokkelveld
opening speeltuin Sprokkelveld 2
Ondanks dat de weergoden niet meespeelden was er op 13 oktober genoeg belangstelling voor de opening van de speeltuin op het Sprokkelveld in Milsbeek.
Onder de belangstellenden waren behalve buurtgenoten ook wethouder Ed Vandermeulen en drie SP-leden. Samen met buurtbewoners had de SP zich sterk gemaakt voor de herinrichting van de speeltuin.
De opening werd verricht door de voorzitter van de buurtvereniging en twee jongens uit de buurt mochten het naambord onthullen. Sprokkelveld: proficiat!

Lees verder
14 september 2012

SP Limburg heeft nieuwe nummer 1: Gennep

Met 24,6 procent van de stemmen is de Gennepse SP tijdens de Kamerverkiezingen de best scorende lokale SP-afdeling van Limburg geworden.
Volgens de partij duidt dat op groeiend lokaal vertrouwen.

Lees verder
5 september 2012

Zaterdagmarkt!

zaterdagmarkt 1zaterdagmarkt 2zaterdagmarkt 3

Ook op zaterdag 01-09-2012 stond de SP weer op de zaterdagmarkt met de SP caravan.

Lees verder
5 september 2012

Marktwerking!

SP marktwerking 2
Marktwerking in de zorg; daar zijn we bij de SP niet kapot van. Maar marktwerking in campagne-tijd; dat is een ander verhaal. En dus staat de Gennepse SP met haar actie-caravan deze dagen op de markt op het Europa-plein. En aangezien de markt de plek is waar vraag en aanbod bij elkaar komen, gaan er per ochtend vele honderden tomaat-schuursponsjes, folders en verkiezingsprogramma’s van de hand. Dát is pas marktwerking!

Lees verder
29 augustus 2012

‘Tiny Kox in Ottersum: ‘We hebben vandaag een toost uitgebracht.’

Tiny Cox
“Voor sommigen in Den Haag was het een verrassing; voor de SP was het een reden om een toost uit te brengen.” Dat zei landelijk SP-campagneleider Tiny Kox maandag tijdens een verkiezingsavond in Ottersum. Aanleiding voor Kox’ optimisme was de doorberekening van het SP-verkiezingsprogramma door de Centraal Planbureau (CPB), die eerder die dag bekend werd.

Lees verder

Pagina's

U bent hier