h

SP-kandidaat stelt zich voor: Frits Smits (nummer 6)

27 februari 2014

SP-kandidaat stelt zich voor: Frits Smits (nummer 6)

Op de Gennepse SP-site leggen kandidaten van onze lijst uit waarom een stem op de SP op 19 maart zo belangrijk is. Een van hen is Frits Smits uit Heijen, de nummer 6 van de SP-kandidatenlijst.

 

“De afloop van de Floriade bewijst dat het gemeentebestuur van Gennep ver van de bewoners staat. Het evenement heeft de belastingbetalende burger klauwen vol met geld gekost. Dit nota bene in de wetenschap dat de voorgaande Floriades bijna altijd verlies opgeleverd hebben. Dat getuigt in mijn ogen niet van goed financieel beleid.

Nog zoiets: de Niersdalbrug is een prestige-object dat al tonnen gekost heeft en waarbij de mening van de bevolking totaal uit het oog is verloren.

Kortom: stop de geldverslindende projecten en communiceer meer en beter met de mensen. Ga net als de SP de straat op, de wijken in en luister naar de mensen. En verlies de realiteit niet uit het oog door alleen maar in het gemeentehuis te blijven zitten.

Verder maak ik me zorgen over de uitvoering van de Wmo. Er zullen echt andere keuzes gemaakt moeten gaan worden om ervoor te zorgen dat de Wmo zo sociaal mogelijk uitgevoerd kan worden. Het idee dat iemand de juiste hulp krijgt als dat nodig is moet absoluut overeind blijven. Solidariteit noemen wij dat. Solidariteit voor een menswaardig bestaan voor iedereen in de gemeente. Zodat het voor iedereen een plezier wordt en blijft om in onze gemeente te wonen en te leven.”

Reactie toevoegen

U bent hier