h

Nieuws uit 2020

18 september 2020

Goed zo: Geen enkel kind uitgesloten

Foto: SP

In de gemeente Gennep worden geen kinderen uitgesloten van buitenschoolse activiteiten. Dat stelt het college van B&W in antwoord op schriftelijke vragen van SP-raadslid Anieta Janssen.

Lees verder
18 september 2020

In gesprek met de Tribune

Foto: M. Gemmink/Tribune

“Soms komt er iets op je pad en dan kun je blijven zitten waar je zit of aan een nieuwe route beginnen.” Dat zegt SP-wethouder Rob Janssen in gesprek met maandblad de Tribune, waar hij jarenlang redacteur van was en onlangs afscheid van nam. Tekst: Robin Bruinsma, foto’s Maurits Gemmink.

Lees verder
29 juni 2020

Anita Janssen beoogd raadslid, Hans Frentz fractieleider

Foto: SP

De Gennepse SP draagt op 6 juli Anieta Janssen voor als lid van de gemeenteraad. Daarmee is zij de beoogd opvolger van Rob Janssen, die op diezelfde datum als wethouder benoemd hoopt te worden. Tevens zal Hans Frentz het fractievoorzitterschap op zich nemen.

Lees verder
22 juni 2020

SP Gennep draagt Rob Janssen voor

Foto: SP

De SP-fractie draagt tijdens de raadsvergadering van 6 juli Rob Janssen voor als opvolger van wethouder Peter Lucassen. 

Lees verder
27 mei 2020

SP-wethouder Peter Lucassen kondigt vertrek aan

Foto: SP

Peter Lucassen heeft tijdens de raadsvergadering van afgelopen maandag zijn vertrek aangekondigd. Lucassen, sinds 2014 wethouder in Gennep, neemt op 6 juli afscheid van de politiek. 

Lees verder
16 april 2020

SP Limburg start posteractie 'Onze Helden'

Foto: SP

Alle lokale afdelingen van de SP in Limburg lanceren samen de postercampagne ‘Onze Helden’ waarmee zij alle mensen in een vitaal beroep een hart onder de riem willen steken en samen met hun strijden voor betere lonen en arbeidsvoorwaarden.

Lees verder

Pagina's

U bent hier