h

De SP luistert

31 oktober 2014

De SP luistert

De Gennepse SP heeft op 29 oktober haar oor te luister gelegd bij leden en belangstellenden uit de gemeente. Dat gebeurde tijdens een goed bezochte avond in 't Hökske.

De vijfkoppige SP-raadsfractie en wethouder Peter Lucassen (foto, rechts) lichtten onder meer de politieke koers van de gemeente toe en gaven uitleg over de begroting. Veel aandacht was er voor de zorg, op het gebied waarvan de gemeente met een forse taakuitbreiding te maken heeft.     Ook werden de nodige vragen gesteld over de verkeerssituatie rondom het Jan Lindersplein en werd er gewezen op het landelijke belang van de komende provinciale verkiezingen in maart 2015.

De avond gold als evaluatiemoment voor het eerste half jaar dat de partij in de Gennepse gemeenteraad vertegenwoordigd is en tevens deel uitmaakt van de coalitie. SP-afdelingsvoorzitter Ruud Geraeds, die de avond leidde, riep de aanwezingen op om in de toekomst contact te blijven zoeken met de partij en de fractie. Als we nóg beter weten wat er onder de inwoners van Gennep leeft, kunnen we als partij nóg beter opereren, luidde het devies.

Reactie toevoegen

U bent hier