h

Steun voor de Voedselbank

5 mei 2023

Steun voor de Voedselbank

Foto: SP

De SP Gennep/Bergen heeft de Voedselbank een flinke partij levensmiddelen t.w.v. 200 euro geschonken. De deelname aan de Actie Schone Maas bracht 100 euro op. Dat bedrag werd door de SP verdubbeld, waarna het ten goede kwam aan de Voedselbank.

Bij Intos in Heijen, het uitgiftepunt van de Voedselbank, werd het voedsel door SP’ers Theike Jansen en Bianca Gordebeke aan de vrijwilligers overhandigd. Het ging vooral om spullen voor een gezond en stevig ontbijt, zoals melk, kaas, hagelslag e.d.

Een symbolische actie, erkent Jansen. ‘Maar juist in deze tijd waarin veel mensen het financieel niet makkelijk hebben willen we de Voedselbank en de vrijwilligers die er werken een hart onder de riem steken.’

Het aantal gezinnen in Nederland dat afhankelijk is van de Voedselbank groeit de laatste jaren gestaag, zo laten cijfers zien.    

  

 

Voor meer info:

Hennie Frentz: 06-48030769

Reactie toevoegen

U bent hier