h

15 maart: Statenverkiezingen!

26 februari 2023

15 maart: Statenverkiezingen!

Foto: SP

Limburg is van ons! heet het SP-programma voor de verkiezingen van Provinciale Staten. Wat zijn de speerpunten? Wie zijn de kandidaten?

Limburgers zijn trots, genieten van het leven en staan voor elkaar klaar als het nodig is. Toch zijn wij de afgelopen jaren geconfronteerd met de ene na de andere crisis. De huidige politiek schuift zogenaamde oplossingen al jarenlang op ons bordje. Het wordt tijd voor echte oplossingen voor onze problemen. Wij halen het geld waar het zit en investeren het daar waar het het hardste nodig is. Op die manier kunnen we iedereen geven wat zij nodig hebben om een menswaardig bestaan op te bouwen en bepalen we samen de inrichting van onze wijken en onze provincie.

Bezoek de campagne-site: https://limburg-2023.sp.nl

 

Reactie toevoegen

U bent hier