h

Onze nummer 3: Hans

6 maart 2022

Onze nummer 3: Hans

Foto: SP

Tot aan de gemeenteraadsverkiezingen stellen de SP-kandidaten zich aan u voor. Ditmaal: Hans Frentz uit Heijen.

Inmiddels 15 jaar woon ik in Heijen en vanaf de oprichting van de SP-afdeling ben ik actief als bestuurslid van de club. Raadslid ben ik vanaf het begin dat we raadszetels bemachtigden; fractievoorzitter sinds 2020.  

In mijn jeugd heb ik jeugd- en jongerenwerk gedaan o.a. door het mede organiseren van oecumenische kerkdiensten, bestuurslid jongerenvereniging, meedoen in kampleiding, en leider van een animatieteam op een camping.

In onze eerste woonplaats na ons trouwen heb ik enkele jaren in het kerkbestuur gezeten.

Vanaf dat ik ging werken ben ik lid geweest van een vakbond; ben na enkele jaren kaderlid geworden en heb in verschillende vormen van medezeggenschap geparticipeerd. Op vrijwel alle scholen/opleidingen van mijn kinderen heb ik in de medezeggenschap gezeten. In de medezeggenschap heb ik geleerd ook voor anderen op te komen, maar ook dat er soms besluiten genomen moeten worden die niet voor iedereen voordelig uitpakken. Bij de Ango (gehandicapten organisatie) district Gelderland ben ik enkele jaren secretaris geweest.

Ik wil met mijn kennis en kunde mij inzetten voor mijn omgeving, dat wil ik doen op een manier dat ik kan meehelpen de leef- en werkomstandigheden iedereen zo optimaal mogelijk te laten zijn.

Reactie toevoegen

U bent hier