h

Onze nummer 5: Bianca

15 februari 2022

Onze nummer 5: Bianca

Foto: SP

Tot aan de gemeenteraadsverkiezingen stellen de SP-kandidaten zich aan u voor. Bianca Leenders-Gordebeke uit Gennep trapt af.

Ik ben Bianca Leenders-Gordebeke (52 jaar): weduwe, moeder en oma van 2 dochters en 3 kleindochters. Ik woon in Gennep en ben een enthousiaste, behulpzame, open en eerlijke vrouw. Ik sta voor de SP voor het eerst op de kandidatenlijst van de gemeenteraadsverkiezingen.

Ik heb het Economisch Lyceum in Eindhoven afgerond en bij alles wat ik doe, probeer ik altijd om met mijn maximale inzet het hoogst haalbare resultaat te behalen. Wanneer dit niet lukt, zoek ik naar de eventuele oorzaak, zodat ik een volgende keer mezelf kan verbeteren. Door mijn creatieve inslag kijk ik soms heel anders tegen bepaalde situaties aan. Hierdoor ontstaan leuke gesprekken en verrassende nieuwe inzichten. Mijn motto is: “Wie A zegt, moet ook B zeggen”. Wanneer ik een doel voor ogen heb, doe ik er alles aan om het gewenste eindresultaat te bereiken. Ik ben van mening dat je niet altijd alles maar voor lief hoeft te nemen. Uiteraard zitten hier duidelijke grenzen aan en is het ook afhankelijk van de situatie. Ik ben altijd op zoek naar de beste keuze of optie.

Mijn persoonlijk inzet ligt bij voldoende betaalbare woningen voor iedereen, maar ook zorg, ambulances en hospice in Gennep moeten er zijn.Wanneer ik een besluit moet nemen, bekijk ik eerst open alle mogelijkheden en maak dan op basis daarvan een afgewogen keuze. Ik wil mijn passie voor politiek delen en daarnaast wil ik dat de SP veel stemmen erbij krijgt. Ik hoop op u te kunnen rekenen!

Reactie toevoegen

U bent hier