h

Onze nummer 4: Theike

22 februari 2022

Onze nummer 4: Theike

Foto: SP

Tot aan de gemeenteraadsverkiezingen stellen de SP-kandidaten zich aan u voor. Deze keer: Theike Jansen uit Ottersum.

Mijn naam is Theike Jansen, ik ben 29 jaar en woon in Ottersum. Jullie zien mij dit jaar voor het eerst op de kandidatenlijst van SP Gennep voor de naderende gemeenteraadsverkiezingen.

Voor mij is een van de reden om op politiek vlak actief te zijn om een (sociale) stem te laten horen voor onder meer de jongere generatie, zowel binnen de partij als in de Gennepse politiek. Het is mooi om te zien dat er ook voor de komende jaren meerdere jongeren bereid zijn om zich actief in te zetten voor de gemeente(politiek), dit is namelijk erg belangrijk voor de toekomst van de huidige, maar ook de daarop volgende generatie. Ik ben verder van mening dat het belangrijk is om een brede diversiteit aan leeftijden vertegenwoordigd te hebben binnen een partij/gemeenteraad.  Mede omdat je daarmee een completer beeld hebt van wat er speelt en wat belangrijk is voor bepaalde doelgroepen en er hierdoor ook breder gedragen plannen gemaakt kunnen worden voor de inwoners van de gemeente Gennep.

Mede door mijn achtergrond als begeleider/coördinator op een forensisch psychiatrische afdeling, hebben o.a. de zorg en sociale thema's mijn aandacht. Tevens hebben we zowel in de gemeente Gennep, alsmede landelijk, een grote uitdaging om betaalbaar wonen voor alle doelgroepen te kunnen bewerkstelligen. Daarnaast waardeer ik ook erg (mede uit eigen ervaring) de sociale functie die het verenigingsleven binnen onze gemeente vertegenwoordigt, welke zeker gewaarborgd moet worden.  

Maar bovenal wil ik vooral iedereen die de mogelijkheid heeft om te stemmen oproepen om tussen 14 en 16 maart naar de stembus te gaan en je stem als burger te laten horen. 

Reactie toevoegen

U bent hier