h

SP-kandidaat stelt zich voor: Petra Builtjes (nummer 7)

1 maart 2014

SP-kandidaat stelt zich voor: Petra Builtjes (nummer 7)

Op de Gennepse SP-site leggen kandidaten van onze lijst uit waarom een stem op de SP op 19 maart zo belangrijk is. Een van hen is Petra Builtjes uit Ven-Zelderheide, de nummer 7 van de SP-kandidatenlijst.

 

 “Mijn naam is Petra Builtjes-Sluiters en ik woon al 53 jaar in Ven-Zelderheide, getrouwd met Gerard en moeder van drie zonen. Ik heb altijd gewerkt in de verkoop; daarnaast ben ik vele jaren actief geweest binnen het Jeugd en Jongerenwerk in Ven-Zelderheide. Op dit moment ben ik vrijwilligster bij de VVV in Gennep en de Huuskamer in Ven-Zelderheide.

Iedereen in de gemeente Gennep moet prettig kunnen wonen, ook de mensen in de kerkdorpen. Daarom is het zo belangrijk dat de leefbaarheid op peil gehouden wordt.

Bij ons thuis stond altijd voorop: Eerlijk samen delen en helpen waar nodig is.

Dit vind ik terug bij de SP. Mede hierdoor ben ik 10 jaar geleden lid geworden. Ik bezorg folders en ben actief binnen het promotieteam.

De SP is er  voor de mensen en bij de SP staat het woord SOCIAAL altijd in hoofdletters geschreven.

Dit alles heeft mij gemotiveerd om mij kandidaat te stellen voor de gemeenteraadsverkiezingen. Het geld moet straks beter worden besteed, want er is al te veel verloren gegaan.”

Reactie toevoegen

U bent hier