h

SP Gennep kiest Rob Janssen als lijsttrekker

7 december 2013

SP Gennep kiest Rob Janssen als lijsttrekker

De SP-afdeling Gennep heeft Rob Janssen uit Ottersum gekozen als lijsttrekker voor de gemeenteraadsverkiezingen in maart. Dat gebeurde tijdens de algemene ledenvergadering van de partij op 3 december.

 

Rob Janssen is lid van Provinciale Staten van Limburg en redacteur van maandblad ‘Tribune’. Op de SP-kandidatenlijst volgen respectievelijk Hans Frentz (Heijen), Anieta Janssen (Ottersum), Dolinda Wijnhoven (Milsbeek) en Jan van Gemert (Gennep). Afdelingsvoorzitter Ruud Geraeds spreekt van een sterke en evenwichtige lijst: “Alle kernen van de gemeente zijn vertegenwoordigd en er is een goede balans tussen man en vrouw, jong en oud. Kortom: de lijst is een prima afspiegeling van de afdeling.”

 

Tijdens de genoemde ledenvergadering werden tevens de speerpunten voor het SP-verkiezingsprogramma vastgesteld. Hoge prioriteit geeft de partij in elk geval aan een zo sociaal mogelijke uitvoering van de zorg in de gemeente. Daarnaast bepleit de partij een stop op de prestige-projecten en wil de SP dat de rust in het buitengebied terugkeert.

 

De SP doet in Gennep voor de eerste keer mee aan raadsverkiezingen. De afgelopen jaren bouwde de partij aan haar lokale fundamenten en werd de band met de bevolking versterkt. De ruim honderd SP-leden in de gemeente achten de tijd nu rijp voor deelname aan de verkiezingen. 

Reactie toevoegen

U bent hier