h

Gennep in de kijker

19 januari 2011

Gennep in de kijker

17 november 2010 - De SP Gennep i.o. heeft zich tijdens de Limburgse regioconferentie op 7 november goed in de kijker gespeeld.

In Roermond lichtte afdelingsvoorzitter Ruud Geraeds de vorderingen in het Gennepse toe in het kader van de landelijke campagne “Op naar 200 afdelingen”. De grootscheepse enquete die in alle kernen van de gemeente werd gehouden oogstte in Roermond veel lof onder de afgevaardigden. Rob Janssen uit Ottersum - zittend Statenlid en opnieuw kandidaat voor de komende Statenverkiezingen – had de Limburgse SP eerder die dag opgeroepen om rekening te houden met de rol die Gennep kan gaan spelen bij de provinciale verkiezingen. “Rondom Boxmeer is een nieuwe “SP-belt” aan het ontstaan. “In bijvoorbeeld Cuijk en Gennep werd tijdens de laatste Kamerverkiezingen heel veel SP-gestemd; in Gennep werden we zelfs de grootste. Die nieuwe dynamiek kan zeker een rol spelen op 2 maart”, aldus Janssen. Hij nam tevens een voorschot op de campagne: “Voor Limburg zal het gaan om de vraag: staan wij als SP toe dat de PVV straks de vruchten gaat plukken van het feit dat het CDA slechte kaarten heeft?”
Ondertussen bouwt de Gennepse SP gestaag haar activiteiten uit. De diverse werkgroepen hebben inmiddels onderzoek opgepakt en activiteiten gepland.

U bent hier